/Design Works Gaming співпрацює з NetBet для розширення присутності в Великобританії

Design Works Gaming співпрацює з NetBet для розширення присутності в Великобританії

Design Work Gaming об’єдналася з NetBet в рамках угоди, яка зробить повний набір ігор студії доступним на ігровій платформі оператора.

Слот на реальні гроші: проектна робота Угода про ігри та NetBet

Угода: Угода про зміст проклала шлях до появи декількох класичних ігор в стилі Лас-Вегаса, розроблених DWG.

Продукт: клієнти NetBet в Великобританії зможуть грати в новітні та найкращі ігрові автомати від студії, включаючи популярні ігри, такі як Flippin Rich і Diamonds і Sapphires & Rubies. Угода також поширюється на новітні слоти DWG, такі як Diamonds, Sapphires & Rubies 4Play і Double Fancy 7s.

Розширення Великобританії для DWG

Double Fancy 7s

Компанія Design Work Gaming очікує, що її частка на ринку Сполученого Королівства буде і далі зростати після встановлення важливого партнерства з NetBet. Останнім часом студія досягла значних успіхів, налагодивши аналогічні партнерські відносини з деякими з найбільш відомих брендів на британській iGaming-сцені. Останнє доповнення до портфеля клієнтів DWG включає таких великих операторів, як William Hill, Betfred і Kindred Group. Знайдіть всіх цих великих операторів та спробуйте їх ігрові автомати з бонусом за реєстрацію, щоб отримати масу позитивних емоцій від них.

NetBet забезпечить більш широку присутність на ринку продуктів DWG iGaming з сильними гравцями, які базуються у Великобританії.

Кріс Уортінгтон, менеджер по іграх NetBet, похвалив свого нового партнера-постачальника за постійне впровадження свіжих і інноваційних ігор, в яких якимось чином вдалося зберегти привабливі елементи класичних ігрових автоматів Лас-Вегаса. Він додав, що заголовки в форматі DWG, безумовно, є довгоочікуваним доповненням до портфоліо контенту NetBet.

«Що нам подобається в іграх DWG, так це те, як вони привносять в гру щось свіже і нове, вловлюючи суть того, що робить Лас-Вегас таким особливим», — заявив Уортінгтон в пресрелізі.

Трой Зуравскі, головний виконавчий директор Design Works Gaming, також висловив своє захоплення стратегічним партнерством з NetBet. Заручившись підтримкою досвідченої команди фахівців з аналізу даних і надійністю своєї системи віддалених ігор CasinoCore, Зуравскі запевняє, що гравці NetBet прекрасно проведуть час, граючи в одні з кращих ігрових автоматів на ринку.