/Вибираємо жіночі піжами — як це зробити правильно?

Вибираємо жіночі піжами — як це зробити правильно?

Лікарі стверджують, що для міцного здоров’я необхідний хороший сон. А для нього, в свою чергу, потрібне свіже повітря в кімнаті, гарна постільна білизна і піжама, в якій буде комфортно і зручно спати. Про те, яку жіночу піжаму вибрати і йдеться в цій статті.

В першу чергу потрібно визначитися, коли ви будете носити цю піжаму. Якщо вона призначена для сну жаркими літніми ночами, то зверніть увагу на жіночі піжами в формі майки або футболки в поєднанні з шортами або бриджами. Взимку ж варто віддати перевагу теплим вільним кофточкам (можливо, на ґудзиках) і довгим штанам.

З яких матеріалів шиють жіночі піжами?

Від цього ж залежить матеріал піжами. У будь-якому випадку варто носити піжами з натуральних матеріалів. Літні жіночі піжами краще вибирати з бавовни, льону, атласу або шовку. Що стосується більш теплих моделей, то зупиніть свій вибір на флісі, махрі або бавовні з начосом. Ці матеріали не заважають тепло- і повітрообміну.

Щоб в піжамі було зручно спати, потрібно не помилитися з розміром. Вдома, перед покупкою в магазині, виміряйте свої параметри і знайдіть розмірну сітку на сайті Cornette. Але все одно, зверніться до наших консультантів за підбором розміру, так як розміри у різних виробників будуть відрізнятися. Краще, якщо піжама трохи завелика, а не сидить впритул, але і злітати теж не повинна. Так вона не буде сковувати рухи по час сну.

Зовнішній вигляд жіночих піжам

Не забувайте і про зовнішній вигляд. Жіночі піжами повинні подобатися, адже коли людина відчуває візуальну насолоду, виробляються гормони щастя — це робить наше життя довшим і приємнішим! Кішечки-собачки, єдинороги, веселки, квіти, мережива, смужки — вибір залежить від індивідуальних переваг кожної з нас. Головне пам’ятати, що у піжами не повинно бути дуже яскравого кольору — є ризик пофарбувати постільну білизну або шкіру, а також зайве роздратування нервової системи точно ні до чого.

Як правильно доглядати за жіночими піжамами?

Мало правильно вибрати піжаму, потрібно ще й правильно за нею доглядати. Прати жіночі піжами треба вручну з рідкими засобами, а гладити праскою з парою. Більш того, радимо провітрювати піжаму після кожної ночі, щоб виключити будь-яку заразу. Особливо важливо це робити взимку — в щільної тканини легше заводяться паразити, і затримується запах поту.

Ну і остання порада — кожен день перед сном потрібно приймати душ. Багато разів доведено, що звук води, що ллється, розслабляє думки, а душові краплі змивають всі емоції, що накопичилися за день. Досягнувши повного очищення душі і тіла, надіньте свіжу піжаму і вирушайте спати. На свіжу голову сон принесе радість і благо.

Найкрасивіші, якісні, зручні і дешеві піжами для жінок ви знайдете в інтернет магазині https://cornette.com.ua/dlja-zihnok/pizhami02/!