/Смартфони Meizu: технологічна досконалість за розумну ціну

Смартфони Meizu: технологічна досконалість за розумну ціну

Китайський бренд Meizu стрімголов увірвався на всесвітню мобільну арену лише в 2009 році, але за цей час змогла стати одним із лідерів сегменту, користуючись величезною популярністю серед активної молоді.

До 2014 року компанія орієнтувалась лише не флагманські пристрої, розробляючи по одному гаджету на рік. Ця стратегія давала свої плоди, однак торгова марка не була відома більшому числу користувачів. Завдяки інвестиціям з боку Alibaba Group та повному переосмисленню подальшого процессу розвитку керівництво побудувало принципово нову версію поведінки, розробив декілька лінійок девайсів:

  • М та M Note – недорогі, але технологічні рішення для масового споживача;
  • U та Е – екстравагантні моделі із сучасним залізом та цікавим дизайном;
  • MX – молодіжні смартфони з продуманою та серйозною аудіо системою;
  • PRO – преміальна серія флагманських девайсів.

Детальніше з ними ви можете ознайомитись на сайті zacinu.com.ua/telefonu_i_smartfonu/smartphones/meizu-brand/.

Meizu M

Смартфони Meizu цієї лінійки є найбільш популярними серед споживачів. Вони мають найкраще співвідношення «ціна-характеристики» та привабливий дизайн, притаманний більш дорогим пристроям компанії.

Повністю орієнтовані на молодь, оскільки саме тут можна зустріти голубий, рожевий, зелений, чи червоний колір виконання корпусу. Дешеві компактні представники категорії Mini у прямому сенсі зірвали усім дах, тому що вони надзвичайно цікаві за усіма параметрами.

Meizu U та E

Якщо вам не до вподоби пластиковий корпус та традиційний дизайн, то алюмінієві й скляні девайси з нестандартною зовнішністю будуть тією самою причиною для придбання пристроїв Meizu U та E.

До того ж вони надзвичайно потужні та стоять лише на сходинку нижче PRO.

Meizu MX

Найперша лінійка гаджетів, з якої усе починалось. Колись телефони з цього дивізіону змагались з iPhone як характеристиками, так и якістю передачі звуку. З якогось боку вони навіть схожі, оскільки мають лише одну навігаційну клавішу, та схожий дизайн.

Ця серія є полігоном для впровадження нових режимів, функцій та можливостей, а тому сильно подобається ентузіастам.

Meizu PRO

Флагманькі смартфони, в яких зібрані усі передові технології, застосовується тільки топове залізо та передова оптика.

Це вінець творіння бренду та першокласні за усіми аспектами девайси, котрі викликають лише захоплення. Як вам рішення з двома дисплеями, чи двома основними камерами? Чи може вас більше приваблює першокласний дисплей з функцією 3D Press? Тут усе це є.

Телефони Мейзу — це цілковите розуміння того, чого хоче потенційний покупець. Прості та функціональні пристрої дозволяють по-новому поглянути на світ смартфонів, в якому нема місця труднощам.