/ТМ «AQUAFARM» — корисна риба найвищої якості по найнижчим цінам

ТМ «AQUAFARM» — корисна риба найвищої якості по найнижчим цінам

AQUAFARM – це унікальна торгівельна марка, де створені оптимальні умови для вирощування екологічно чистої риби: тилапії та мармурового сома. Підприємство почало використовувати максимальні потужності виробництвана початку 2019 року, про що розповідає виконавчий директор компанії Оксана Прокоса.

Сьогодні, собівартість продукції значно знизилася завдяки новим масштабам виробництва. Разом з тим якість продукції залишається на найвищому рівні, оскільки використовувані компанією високі європейські стандарти залишилися незмінними. Все це, дозволяє пропонувати оптові ціни, максимально вигідні для всіх представників сфери b2b.

Аквафарм

Основні переваги продукції

ТМ «AQUAFARM» – це перша компанія в Україні, яка вирощує рибу з застосуванням інноваційного, високотехнологічного способу під назвою «аквапоніка», що являє собою поєднання вирощування риб – аквакультури, та гідропоніки – вирощування рослин без застосування ґрунту, у системі рециркуляції води. Це виключає будь-який негативний вплив зовнішніх факторів, що також добре впливає на смакові якості продукції.

Продукція компанії AQUAFARM має ряд важливих переваг:

  1. Компанія ніколи не використовує ніякі стимулятори росту, антибактеріальні препарати або гормони. Це дозволяє компанії гарантувати, що ви купуєте дійсно здорову та корисну продукцію.
  2. Риба даної торгівельної марки є дієтичною. Вона багата білком і незамінними для організму жирними кислотами. Риба має відмінний смак, тому що при її вирощуванні використовуються сертифіковані корми з Данії найвищої якості.
  3. Мальок риби імпортується з Голландії. Про це свідчить відповідний сертифікат походження, з яким ви можете ознайомитись на офіційному сайті компанії-виробника http://aquafarm.com.ua/.

Де можна придбати рибу від ТМ AQUAFARM

Підприємство продовжує активно розвиватися та планує найближчим часом зайняти провідні позиції в плані співпраці з рітейлом. Компанія дає змогу придбати, як охолоджену рибу, так і продукцію холодного чи гарячого копчення. Процес копчення відбувається с використанням щепу виключно натурального дерева без застосування технології «рідкий дим». Завдяки цьому риба має насичений смак та характерний аромат деревного диму.

Сьогодні ви можете придбати корисну продукцію торгівельної марки «AQUAFARM» у таких мережах, як «NolovaNoga, Winetime та Мегамаркет».