/Аніматори на весіллі – запорука веселого свята

Аніматори на весіллі – запорука веселого свята

Вважати, що аніматори – це артисти,які можуть виступати лише на дитячих святкуваннях, не зовсім правильно. Аніматор – незамінна людина на будь-якому святі. Особливо на весіллі, де атмосфера повинна бути не тільки романтичною, але і цікавою для гостей різних вікових груп. Ви хочете, щоб ваше свято запам’яталося назавжди? Тодібуде доцільно запросити артистів на весілля. Аніматори на весілля дійсно будуть потрібні, адже більшість гостей прийдуть з дітьми, і замість того, щоб розділити з вами радість, повинні будуть стежити за своїми чадами. Хоча дійсно хороші артисти зможуть розважити і дорослу публіку.

Чому аніматори будуть незамінними на весіллі

Весільна церемонія і подальше свято має проходити активно і весело. Гості які сидять за столом і гортають стрічку в телефоні – найгірше що може статись на будь-якому святі закоханої пари. Щоб ніхто з запрошених не сумував, а відчував таке ж задоволення, як і молодята, потрібно правильно організувати розважальну програму.

Аніматор зможе створити настрій свята. Цей персонаж родом із дитячих спогадів, але він прекрасно вплітається в атмосферу дорослого свята. Ось чому аніматори на весіллі будуть незамінними:

  • Артисти зможуть розворушити публіку, яка з якихось причин не хоче танцювати чи брати участь в конкурсах. На весіллях завжди є такі люди, які сумують десь у куточку. Часто вони чекають коли свято закінчиться. Артисти зможуть підняти їх настрій, розвеселити, підбити на участь в якомусь цікавому конкурсі. І все це не через силу, а простою мотивацією. Тобто ніхто нікому не буде нав’язуватись.
  • Діти будуть під наглядом. Малеча часто збирається біля аніматорів. Батьки в цей час можуть поговорити, спокійно подивитись виступ, привітати молодят або потанцювати.
  • Програма буде цікавою не тільки підростаючому поколінню. Виступ на весіллі універсально сподобається дорослим глядачам.
  • Можливість сфотографуватись біля цікавих персонажів.На весіллі яскраві фотографії вважаються однією з найважливіших складових святкування. Фото залишаться на згадку молодій парі і гостям. Набагато цікавіше, якщо в кадрі буде аніматор.

Весілля – це день, який повинен бути бездоганним, і професіонали з радістю його таким зроблять.Клієнтиможутьобрати програму, яка буде використана саме для їхнього неповторного свята. Також можливі комбінації різних програм і виступів. Креативне івент-агентство «Пікан» має великий досвід проведення анімації на весіллі.

Програми аніматорів для весілля

Замовити програму можливо на сторінці pikan.com.ua. Артисти зможуть виконувати безліч завдань на вашому святі:

  • Зустрічати гостей та проводити до їх місць. Це дозволить швидко розсадити всіх, але зробити це оригінально і без організаційних заминок. В процесі гості можуть поспілкуватись з аніматорами і зробити фото.
  • Допомагати ведучому. Якщо на святі багато гостей, один ведучий може не «витягнути» розважальну програму. Аніматори стануть прекрасним доповненням, особливо під час конкурсної програми.
  • Генератор постійних розваг. Якщо на весіллі будуть присутні актори, гарантовано, ніхто не почне сумувати. Підняття спільного настрою – основна робота.

Для дітей і дорослих можливий аквагрим, створення фігурок з надувних кульок і безліч інших розваг. Звісно свято не обійдеться без музичних номерів, і аніматори – перші хто вийде на танцмайданчик. Це гарантовано розворушить решту гостей.Тобто, для організації веселого дозвілля на весіллі, аніматори незамінні.