/Матеріал для дверей: модні тенденції 2019 року

Матеріал для дверей: модні тенденції 2019 року

Поприрозвитоктехнологій і створенню нових матеріалів, моделі з дерева все ще залишаються найбільш популярними. Зрозуміти це неважко, адже деревина завжди виглядає розкішно і є дуже практичним матеріалом. Але деревина досить дорога, тому не кожен може собі її дозволити. Тому виробники використовують інші,дешевші замінники, які зовні нагадують дерево. Сьогодні можна замовити двері міжкімнатні у Львові, вибравши будь-який варіант.

Найбільш актуальні матеріали для дверей у 2019 році

Більшість замовників виходять не лише з матеріалу дверного полотна, а і можливостей власного гаманця, перш ріж зробити покупку. 2019 рік зміг підняти настрій всім хто хотів зекономити, залишаючись в тренді. Запропоновані матеріали не менш якісні ніж деревина:

  1. ДВП. Сировина, яка вже кілька років займає провідні позиції в виготовленні дверей. Такий вибір не дивний, адже виробникам вдалось зберегти вигідне для покупців співвідношення ціни та якості. Тобто, ніхто і на за що не переплачує.Також позитивний момент – невелика вага готового полотна. Завдяки цьому двері можна легко транспортувати і монтувати. В продажі є велика кількість варіантів за формою, розміром, габаритами і дизайном. Недоліків відносно небагато, хоча варто відзначити, що такі двері не будуть служити десятиліттями. Але при правильному догляді можуть прослужити значно довше, ніж вказано в гарантії.
  2. МДФ. Це дорожчий матеріал, але в ньому є за що платити, оскільки МДФ більш довговічний. Полотно здатне забезпечити прекрасну звуко- і теплоізоляцію. Цей матеріал непогано реагує наконтакт з вологою, томудвері з нього можна використовувати в ванній кімнаті або кухні.
  3. Масив дерева. Оскільки матеріал натуральний, та ще й відрізняється довговічністю, за нього потрібно немало заплатити. Якщо модель правильно експлуатувати, вона зможе прослужити не менше 50 років, а то і довше.
  4. Комбіновані. Такі двері можливо виготовити по ексклюзивному замовленню, до того ж, вони значно впадуть в ціні, що може зацікавити багатьох покупців. Для виготовлення використовують декілька порід деревини. Наприклад, основу виготовляють з дешевого матеріалу, а ззовні накладається шпонз більш дорогої деревини. Часто дешевий матеріал використовують ще й тому, що конструкція з дорогих порід буде занадто важкою, тому незручною.

Тобто у 2019 році більшість колекцій відомих виробників виготовлена з деревини чи її замінників. Пластику, металу і скла стало набагато менше, хоча зовсім відмовлятись від них не варто. Вони можуть стати прекрасним доповненням до класичних дерев’яних варіантів.

Наймодніші дизайнерські рішення у 2019 році

Багато хто замислюється про колір дверей ще на початковому етапі ремонту. Цейпідхід правильний, адже двері повинні вписуватись в кінцевий вигляд приміщення. Найчастіше дизайнери розбивають відтінки на наступні категорії:

  • світлий;
  • темний;
  • яскравий.

В 2019 році в моду ввійшли яскраві кольори. Дизайнери визначили, що найбільш модними стануть двері світло-зеленого кольору. Але вони будуть вигідно виглядати тільки в приміщенні зі світлими відтінками стін і стелі. Хоча крім як на самих дверях зелений колір повинен бути на інших деталях. Наприклад, подушки на дивані чи горщики з під квітів мають повторювати відтінок. В такому випадку яскравий елемент зіграє свою роль найкраще.