/В чому переваги кредита готівкою

В чому переваги кредита готівкою

Як часто в нашому житті відбуваються ситуації, коли терміново потрібні гроші. І мова йде не про маленьку сумі, яку завжди можна позичити в близьких або друзів, а про більш значною. Звичайно, прожити без автомобіля, ремонту квартири або пральної машини можна, але як хочеться поліпшити якість життя, здійснити свою заповітну мрію вже зараз, а не колись потім. Тут як раз і може стати в нагоді кредит готівкою ideabank.ua/uk/private-clients/money-credit, який можна оформити в будь-якому банку. Але тут теж потрібно вивчити деякі особливості, щоб для вас це рішення було максимально вигідним.

Кожна людина, яка замислюється взяти кредит на свої потреби, починає з пошуків підходящого банківської установи. При цьому його цікавить, перш за все, питання про те, наскільки розумні процентні ставки, наскільки вигідні умови по кредитах. А також, оформляючи кредит в банку, будь-який позичальник хотів би отримувати гарне обслуговування і приємні бонуси.

Надання споживчих кредитів населенню передбачає для банків несення певної частки фінансового ризику. Ступінь ризику визначається фактом забезпеченості кредитних зобов’язань з боку позичальника. Вимога надання довідок про наявність стабільної роботи і про розмір доходу, визначення розміру ставки і числа банківських комісій, обмеження ліміту кредитування можуть погодитися на банку зниження кредитних ризиків. При цьому максимально ефективним способом убезпечити себе на випадок неповернення позики банк може за рахунок заставного забезпечення. Наявність застави передбачає, що в разі відсутності коштів для погашення позики у позичальника у банку буде можливість компенсувати втрату коштів за рахунок продажу заставного майна.

Найбільшою популярністю користуються програми, що дозволяють позичальникові отримати кредит готівкою. Попереднє знайомство з умовами кредитних програм дозволяє підібрати кредитний варіант з вигодою. Знайти кредитну програму через наш сайт максимально просто і зручно. Для тих, хто цінує свій час, саме такий спосіб вибору вигідного кредитного варіанту може розглядатися як найбільш зручний.

Кредит готівкою під заставу авто може погодитися на позичальника наявність цілого ряду переваг, так як такі програми передбачають:

  • — більш тривалий період кредитування;
  • — розмір позики в розмірі до 80% від оціночної вартості застави;
  • — знижена відсоткова ставка;
  • — відсутність необхідності підтверджувати розмір доходу документально.

Однак при оформленні кредиту готівкою під заставу авто позичальнику слід пам’ятати і про певні ризики. Перш за все, це ризик втрати майна. Відсутність своєчасних виплат передбачає, що банк вилучає у клієнта заставне майно і компенсує за рахунок його продажу заборгованість по кредиту.

Незручністю оформлення заставного кредиту також стає факт обмеження права розпорядження майном. На той час, поки автомобіль є запорукою, всі юридичні угоди за участю транспортного засобу можуть проводитися тільки з дозволу кредитора.