/Як підібрати сумку під взуття: найстильніші поєднання

Як підібрати сумку під взуття: найстильніші поєднання

Взуття та сумка можуть або надати образу родзинку, або зіпсують навіть найкрасивіший наряд. Звичайно, можна підібрати сумку того ж кольору, що і туфлі, і не ламати голову над тонкощами колористики. Але часи, коли цей хитрий хід був доречний, вже давно пройшли.

Інтернет магазин SARA.com.ua розповість тобі про основні принципи поєднання сумок із взуттям, які актуальні в 2017 році.

Як підібрати сумку. Підбір за кольором

Якщо ви звернули увагу на бренд Камелія сумки Луцьк, то щоб вдало комбінувати аксесуари за кольором, одну вибираємо одноколірну, а іншу наоборот — багато кольорів. Так ми доб’ємося максимального ефекту — красивого та оригінального.

Адже, за словами одного експерта -сумка — це вишенька на торті, якій треба завершувати стильний образ, а не починати з неї. Інакше сумочки будуть припадати пилом у шафі, як іпопередні. Радимо перед покупкою відповісти на три питання: «Чи підходить мені ця сумка?», «З чим буду її носити?» і «Куди?».

Підбір по принту

Дуже стильно виглядають дуети, коли один виріб одноколірний, а інший — такого ж кольору і з малюнком. Можеш вибирати сумку і взуття з різними візерунками, але тоді враховуй правила поєднання принтів. Можна використовувати один і той же малюнок і для сумки, і для взуття, але тоді він повинен бути різного розміру та кольору.

Підбір за матеріалом

Різні фактури завжди виглядають дуже цікаво. Текстильні сумки підходять до взуття з будь-якого матеріалу. Аксесуари з металевим або глянцевим блиском краще всього поєднуються з замшею.

Підбір по декору

Зараз в моді сумки з великою кількістю прикрас або вишивкою. Їх краще поєднувати з простим і лаконічним взуттям. І навпаки, якщо в твоєму арсеналі є пара туфель з прикрасами, до них краще підібрати однотонну сумку без декору. Також можна підібрати взуття і сумку, об’єднавши їх з загальною задумкою, в якій повторюється декоративний прийом, але не в точності.

Підбір за формою

Одне з простих і самих нестрогих правил, яке нескладно дотримуватися, — це поєднання аксесуарів за формою. Гармонійніше всього виглядають сумка і туфлі округлих форм, і навпаки, ідеальним доповненням до сумки жорсткої форми буде взуття чітких ліній.

Підбір по стилю

Який прекрасний французький шик, мінімалізм або класика в чистому вигляді. Багато модниць воліють слідувати улюбленому стилю. Це сприяє створенню образу, який асоціюється тільки з тобою.

Дотримуючись цих простих правил, ти завжди будеш вдало підбирати сумку під взуття. Як бачиш, немає ніяких складнощів, головне, стежити за тим, щоб цей дует виглядав гармонійно. Поділися корисними порадами зі своїми подругами в соцмережах!