/Місто для відпочинку та святкування.

Місто для відпочинку та святкування.

Кожен день народження сина або дочки – відповідальна подія для батьків. Організувати гарний відпочинок дітям вдома самостійно під силу не кожному дорослому, та не факт, що вартість вийде дешевшою ніж в кафе або на ігровому майданчику.

Для діточок віком від 3-5 до 8-10 років є багато кафе з розважальними майданчиками та аніматорами, ігролендів та різноманітніших дитячих клубів, де можна відсвяткувати день народження красиво і весело. Вони беруть на себе чималу частину клопоту з організації дитячого свята: анімацію, святковий стіл, сюрпризи, оформлення приміщення.

Для підлітків все це вже не цікаво. Складність в тому, що святкувати під пильним маминим зором вони вже не бажають, а залишати їх наодинці ще зарано. Для цього непростого віку ідеальним рішенням стане активний відпочинок.

Пейнтбол

Поблизу міста Лева, у селі Кожичі Яворівського району, розташовано чудово обладнаний для активного дозвілля заклад – пейнтбольний клуб «BNB». Тут можна гарно відпочити разом з дітьми будь якого віку, або ж розважитись та відволіктись від буденності разом з дорослими друзями чи колегами.

Пейнтбол це динамічна, азартна і захоплююча командна гра, що імпровізує бій із застосуванням пневматично спеціалізованої повністю безпечної зброї, яка набуває все більшої популярності серед любителів активного відпочинку. Не потрібно мати спеціальну підготовку, прості і ясні правила дозволяють грати в неї будь-кому, та ідеально підійде для святкування дня народження підлітка у веселий компанії друзів.

Клуб активного відпочинку у Львові https://bnbpaintball.com/about пропонує своїм відвідувачам такі послуги

  • ПЕЙНТБОЛ:
    • СПОРТИВНИЙ , в який грають на майданчик зі спеціальними надувними укриттями різної форми Airball, місцями для суддівства та глядачів;
    • ТАКТИЧНИЙ, або «сценарний» уявляє собою повномасштабні тривалі ігри з певним сюжетом (сценарієм), якому відповідають всі завдання в грі;
    • ДИТЯЧИЙ (для гравців віком від 6 років з обладнання ТМ Splat Master на окремому майданчику)
    • ЛАЗЕРТАГ
    • ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК
    • КЕЙТЕРІНГ

Пейнтбольний клуб «BNB» має декілька різних площадок для гри, що мають намети, в яких можна перевдягнутись та приготуватися до гри, а також пропонує прокат усього потрібного обладнання від туб та масок до камуфляжних костюмів.

Лазерні бої

Окремої уваги заслуговує лазерний пейнтбол, або ж lasertag Клуб. «BNB» надає можливість спробувати себе і в цьому різновиді колективного відпочинку.

Правила гри теж що в звичайному пейнтболі, основна відміна полягає в тому, яке використовується обладнання. Зброя для цього різновиду командного бою більш легка за вагою та безпечна і дозволяє участь щонайменших (від 6 років) учасників. У lasertag не застосовують маркери та кульки з фарбою, гвинтівки стріляють інфрачервоними променями, а влучення фіксується за допомогою спеціальних сенсорів, що вдягають на гравця.