/Допомога в покупці ортопедичного матраца через інтернет

Допомога в покупці ортопедичного матраца через інтернет

У наш час підвищеної уваги до здорового способу життя, люди все частіше і частіше замислюються про якісний і здоровий сон, тому що від цього залежить не тільки щоденне настрій, але і загальний фізичний стан організму.

Ось чому необхідно з усією серйозністю підходити до питання облаштування спального місця і вибору ортопедичного матраца. Насправді, все не так просто, як може здатися на перший погляд, адже на сьогоднішній день можна зустріти більше 200 моделей матраців. Де ж можна придбати якісний ортопедичний матрац, щоб отримувати задоволення від відпочинку і дбати про своє здоров’я – детальніше тут magdek.com.ua/ua/matrasi. Нижче ми розповімо коротко про основні моменти при виборі матраца.

Перше питання, яке Ви повинні собі задати: як Ви збираєтеся використовувати даний матрац?

  1. вибрати ортопедичний матрац в інтернетіГостьовий матрац, дачний і т.п. В такому випадку все просто, даний матрац не використовується щодня протягом декількох років, а тому нема чого забивати собі голову пошуками кращого. Для таких цілей має сенс купити матрац з пружинним блоком, висота верхніх матеріалів у якого буде 1.5 см і вище. Модель з пінополіуретану теж відмінно підійде в якості матраца «не на кожен день».
  2. Для щоденного використання. А ось тут все серйозно. Ортопедичний матрац для щоденного використання зазвичай купується на тривалий термін, адже послужить він Вам, по крайній мірі, років 10, а, отже, варто приділити велику увагу при виборі моделі такого матраца.

Детальніше про вибір матрасу в інтернеті

  1. Розміри матраца. Якщо ліжко у Вас вже є, то необхідно просто виміряти розміри її спального місця, тобто внутрішнього простору. Якщо ліжко ще не куплена, слід пам’ятати про розміри обраного матраца і ліжка при подальшому виборі. Все просто, якщо Ви зупините свій вибір на ліжку або дивані стандартних розмірів — двоспальне місце має ширину 160 см, а односпальне — 80-90. Якщо ж розміри Ваших меблів не є стандартними, практично будь-яка фірма-виробник може виготовити ортопедичний матрац на замовлення, будь-якого розміру і форми.
  2. Жорсткість матраца. Не кожен матрац буде корисний для Вас. Як же бути? Жорсткість матраца може варіюватися від дуже м’якого до дуже жорсткого. Необхідно просто враховувати співвідношення жорсткості матраца і статури людини, який буде на ньому спати. Людям тендітної статури будуть зручні м’якші моделі, в той час як людям з більш важким вагою слід звернути увагу на моделі жорсткіше. Не тільки вага сплячого важливий в цьому питанні, також слід враховувати вік. Дитячі ортопедичні матраци повинні бути помірно жорсткими, тому що дитячий скелет ще формується і важливо, щоб тіло набувало найбільш правильну і природну позу під час відпочинку. Літнім ж людям рекомендується спати на більш м’яких моделях.
  3. Пружинний або безпружинний матрац? Різниця між даними варіантами матраців полягає в їх конструкції. Який матрац буде краще, Вам ніхто не зможе сказати, тут слід виходити зі своїх особистих міркувань і переваг.
  4. Цінова категорія. Купити ортопедичний матрац в інтернет магазині magdek.com.ua можна як за $ 100, так і за $ 5000. Виходити слід із своїх фінансових можливостей. Ми хіба що можемо відзначити, що оптимальна ціна двоспального хорошого ортопедичного матраца складає близько $ 700 (при розмірі 160х200, середньої жорсткості і з блоком незалежних пружин).
  5. Вітчизняне або імпортне виробництво? На сьогоднішній день вибір дійсно різноманітний. Росія, Німеччина, Італія, Франція, Америка. Головна відмінність — ціна. Причому, більш висока вартість пояснюється не тільки більш дорогими матеріалами і кращою якістю, а, перш за все, доставкою та митами. Тому, цілком розумно звернути увагу на товари вітчизняних виробників.