/Засоби Vichy від випадіння волосся

Засоби Vichy від випадіння волосся

Гарна та пишна шевелюра — це мрія не тільки жінок, а й чоловіків. Щоб цього досягти, потрібно забезпечити належний догляд локонам, підібравши дійсно якісні продукти. Особливо важливо при випаданні волосся у чоловіків та у жінок одразу ж почати вживати заходів.

Шампунь від випадіння волосся Vichy та інші препарати — це перевірені засоби, які допоможуть не тільки зупинити випадіння волосин, а й забезпечать належний догляд Вашій шевелюрі, зміцнюючи її від коренів до кінчиків.

Косметика Vichy — вибір тих, хто довіряє професіоналам

Сьогодні продукція бренду Vichy користується величезною популярністю. Всі косметичні продукти тестуються в лабораторних умовах компанії, а тому вони підходять навіть власникам чутливої ​​дерми.

У складі вже впродовж багатьох десятків років є один незмінний компонент — термальна вода високої мінералізації. Вона знімає запалення, заспокоює, загоює невеликі пошкодження.

Саме її в минулому і став вивчати доктор Аллер — один із засновників компанії Vichy. І йому вдалося з’ясувати, що ця вода має насправді цілющі властивості. Доповнивши її активними натуральними компонентами, вдалося створити по-справжньому якісну косметику, яка в повній мірі виконує свої завдання.

Лінійка засобів від облисіння на голові

Серія продуктів від втрати волосин на голові включає косметику для чоловіків та для жінок. Річ у тому, що облисіння у чоловіків і жінок проходить по-різному і викликати його можуть різні фактори, а тому і засоби від випадіння волосся повинні бути індивідуальними.

Сьогодні Ви можете придбати такі засоби проти облисіння від Vichy:

  • лінійка засобів для чоловіків Dercos. Сюди входять: інтенсивний засіб локальної дії для проблемних зон, піна потрійної дії і засіб від випадіння волосся в ампулах. У комплексі вони дадуть приголомшливий результат. У найкоротші терміни волосини припинять випадати, почнуть рости нові, збільшиться обсяг шевелюри;
  • Амінексил Клінікал 5 — засіб від облисіння для жінок. У своєму складі має багато активних компонентів, які одразу ж починають діяти. В результаті волосяні фолікули зміцняться, почнуть відростати нові волосинки;
  • шампуні проти випадіння волосся. Ці засоби не тільки добре очищають локони, але і позитивно діють на шкіру голови. Активні інгредієнти проникають в структуру шкіри, прибираючи неприємні відчуття і зміцнюючи волосяні фолікули;
  • концентрат для зміцнення локонів — інноваційний засіб, який майже одразу робить волосся більш густим і пишним, а приголомшливого результату Ви досягнете через шість тижнів. Підійде для тих жінок, хто мріє повернути своїй шевелюрі красу і густоту;
  • бальзам для тонкого і ослабленого волосся. Діє на шкіру голови, відновлюючи її та зволожуючи, а тому Ви забудете, що таке сухість і свербіж.

Всі ці аптечні засоби проти випадіння волосся краще за все працюють в комплексі, тоді і результат не змусить себе довго чекати. Коли Ви забезпечите локонам професійний догляд, вони стануть блискучими, міцними, еластичними і красивими.