/Перетворити кілька зображень в один файл PDF

Перетворити кілька зображень в один файл PDF

convert jpeg to pdf
Якщо ви шукаєте простий у використанні інструмент, що дозволяє безкоштовні онлайн конвертації в PDF, то для вас є хороші новини. Саме для цього ми створили EEZZEE.IO. Ця платформа забезпечує найпростішу зміну форматів. Процес дуже швидкий. Перетворити у формат PDF можна всього за декілька секунд.

Скористайтесь EEZZEE.IO, щоб змінити документи Microsoft Office на PDF. Конвертер працює з безліччю різних файлів і форматів. Зробіть PDF-файли з Word, Excel, PowerPoint, Visio, Publisher, Outlook, Project, OpenOffice швидко. Також за допомогою цієї платформи можна перетворити зображення в PDF. EEZZEE.IO підтримує IMG, JPG, PNG, GIF та TIFF. Ви також можете перетворити кілька зображень в один файл PDF.

Які ще функції виконує ця платформа? Використовуючи EEZZEE.IO, ви можете перетворити посилання та файли HTML у PDF, а також об’єднати кілька PDF-файлів в один (для цього виберіть до 20 файлів). Всі операції виконуються безкоштовно. Немає жодних обмежень щодо кількості конвертацій. Не потрібно встановлювати програму. Без реєстрації. Для конвертації виберіть та завантажте файли з пристрою або з хмарного сховища (Google Drive, DropBox). Безпеку гарантовано.