/Топові професії покеристів

Топові професії покеристів

Любов до покеру — це любов до життя. А якщо зуміти монетизувати своє захоплення, то можна вважати, що життя вдалося. Однак не всі готові присвячувати весь свій час азартної гри, залишивши її в розряді хобі. Проте, цікаво простежити, в яких професіях знадобляться якості гравця?

Відмінна професія, що лежить на поверхні списку. Кожен гравець відмінно знає правила гри в покер, помічає важливі фішки. Такі знання варто застосувати в якості приємного грошової винагороди.

Сама професія дилера накладає відбиток на гравця, прокачувати його психологічні навички. Таким інтуїтивно розвиненим особистостям будуть раді і соігрокі і власники казино.

Ті, хто недавно прийшов в гру, дана професія дозволить прокачати вправність. А ґрунтовне вивчення правил, можливо, наштовхне на новий спосіб зняти куш. Наприклад, шикарний покерист Мізрахі починав свою кар’єрну драбину саме дилером, а на сьогоднішній день — він володар чотирьох браслетів WSOP. І навіть це не все. В одному із закладів він зустрів свою любов і одружився на ній.

Фінансовий аналітик
Покер і рахунок нерозлучні, як сонце і місяць. Будь-який гравець вміє прораховувати ходи і знає комбінації наперед. Чому б не прокачати і цей навик? Уміння швидко вважати відмінно, стати в нагоді і в житті.

Фінанси люблять рахунок. Гравці люблять вважати. Все сходиться. Покер і біржі йдуть поруч пліч-о-пліч. Хоч і трохи розрізняються за своєю наповненістю. Фільм «Вовк з Уолл-стріт» — яскраве тому підтвердження.

Трасти і ф’ючерси, логіка і котирування. Бичачі і ведмежі ринки. Заінтриговані? Тоді можна починати вже шукати свою удачу в світі фінансів.

Психологія
Психолог, що вміє читати по очах, жестам, міміці, на вагу золота. Навіщо звертатися до ворожок, якщо можна звернутися за знаннями до вас?

Хоч в нашому суспільстві і не прийнято вважати психологію наукою, тим не менш, вона має право на існування. Саме психологи розрубують гордіїв вузол, допомагаючи своїм клієнтам вирішити задачу будь-якого рівня складності.

При цьому зовсім не важливо, з чим пов’язана проблема, головне, що рішення буде знайдено, і воно дозволить повернутися до життя і почати дихати на повні груди. І вже ні в кого не виникне тіні сумніву, коли володар таких «магічних» знань зірве блеф в грі. Чи не хочете бути психологом? Що ж, залишайтеся гравцем з прокачаний рівнем психології. Теж не поганий варіант розвитку подій.

Бізнес
О, хто не мріє про гарний рівень доходу і безпроблемною старості? До речі, якщо ви в грі, то ви непогано тримайтеся в сідлі коня під назвою «бізнес». Тоді може пора розширити асортимент і бути не тільки ігроманів?

Покеристи відмінно справляються з завданнями подібного роду мислення. Як гравцеві, так і бізнесменові необхідна спостережливість, кмітливість і ризик. Для розвитку професійної жилки необхідно знайти свою нішу, як гравцеві — стіл. Сколотити капітал для старту, тобто додати бай-ін. А далі ви бізнесмен. Стратег, філософ і звичайно ж тактик. Хто не ризикує, той не п’є шампанське, — чи не так?

Письменство
С роками нам усім є, що розповісти світу. Уже нажитий жітельскій досвід, накопичена мудрість. Народжене потомство, якому можна передавати все знання сімейного покоління. Чи це не про роман усього життя?

Адже в грі теж саме. Не кожен письменник — гравець, і не кожен гравець ставати письменником. Для цього необхідна чуйність, уміння охоплювати брили знань, структурувати текст і володіти часткою гумору.

Повна концентрація на історії, які не що випускає точні вкраплення — глави, ще одна спільна риса покериста і романіста. А може, вийде шикарний детектив? Хто знає.

Головне, що ви володієте широкою душею. А душі, як відомо, притягуються. Вам завжди буде що розповісти людям про почуття, емоції, переживання. Адже за столом кожен гравець відчуває неймовірну гаму емоцій.

Список професій можна продовжувати нескінченно довго. Кожне нове знання відкриває в людині щось таке, про що він сам часом навіть не замислювався. І тільки при конкретних збіги обставин в повній мірі розкриваються ті чи інші якості.

Ви можете бути ким завгодно — президентом або торговцем наркотичних засобів. Блогером чи фотографом. Головне залишається без винятку: ви — відмінний гравець! Ви — супер покеристи! І цим все сказано.