/Як комфортно подорожувати на літаку

Як комфортно подорожувати на літаку

Багато людей мріють про пригоди, нові відкриття, знайомства з цікавими людьми і поїздках. Не дивно, що за останні кілька років подорожі стали трендом.

Подорож складається з багатьох важливих дрібниць які разом дарують яскраві і незабутні враження.

Зрозуміло, час очікування вильоту, черги, процедура проходження реєстрації в аеропорту відбираєте досить багато часу і сил. Не кажучи вже про те, що настрій швидше за все буде зіпсовано.

Але незважаючи на всі труднощі існує кілька способів, які можуть зробити авіапереліт комфортним.

Час для польоту

Напевно багато хто вважає, що найкращим часом для польоту
на цьом сайті є вечір, щоб після прибуття на місце днем ​​можна було відразу зануритися в радості життя туриста. Проте насправді справи йдуть трохи інакше.

Вранці на відміну від вечора ймовірність затримки рейсу дуже низька. З чого випливає, що по можливості варто переглянути час відправлення і перенести виліт на ранок.

Спеціальне меню в літаку

Стандартне меню бортового харчування пропоноване авіакомпанією, не відрізняється особливою різноманітністю, але, якщо зробити вибір на користь спеціального меню, ви приємно здивуєтеся широким вибором смачної їжі.

Вибираємо напої на борту

За статистикою вода, яка використовується для приготування гарячих напоїв в літаках як, правило, буває заражена хвороботворними бактеріями, наприклад, кишкова паличка, золотистий стафілокок і т.д.

Тому якщо ви дбаєте про своє здоров’я найкраще робити вибір на користь бутильованої води, соків і напоїв. Це гарантія того, що після авіаперельоту нічим не заблеете.

Саме брудне місце в літаку

Найбруднішими місцями на борту літака як це не дивно є кишені на спинках крісел і відкидні столики.

Це пояснюється тим, що під час польоту пасажири часто залишають в кишенях всяке сміття. Згодом на дні збирається сміття, крихти і пил.

Але найстрашніше пов’язано з відкидними столиками. Іноді, деякі дбайливі матусі використовують відкидний стіл як пеленальний стіл.

З цієї причини рекомендується брати з собою на борт літака вологі антибактеріальні серветки. Хто знає, можливо ваш відкидний столик недавно використовували для зміни підгузників і ризик що-небудь підхопити дуже високий.

Як не замерзнути?

В різних частинах літак температура різна. За бортом зазвичай температура варіюється від мінус шістдесяти до мінус шістдесяти п’яти градусів за Цельсієм. У фюзеляжі вельми прохолодно.

Через різницю в температурі пасажири можуть відчувати незручності. Особливо під час перельотів влітку, коли багато пасажирів сидять в легкому одязі. Якщо ви летите біля вікна бажано заздалегідь взяти з собою теплий одяг.