/Як вибрати зволожуючий крем

Як вибрати зволожуючий крем

В організмі людини вода є визначальним фактором, вона регулює життєві процеси, впливає на красу та здоров’я шкіри. Недолік вологи позначається на виробленні колагену, що знижує пружність. Поверхня стає вразливою перед зовнішніми факторами, швидко старіє.

Бажаючи виглядати красивою, необхідно використовувати якісний зволожуючий крем, незалежно від віку та типу епідермісу. Якісну косметику на основі натуральних компонентів та термальної води пропонує французька компанія La Roche-Posay. Вона створюються в лабораторних умовах, при співробітництві дерматологів та косметологів, рекомендована для щоденного використання. Завдяки широкому асортименту, вибрати продукти для кожного типу шкіри та потреб не складе труднощів.

Що необхідно знати про зволоження

Залежно від типу шкіри, зневоднення проявляється по-різному.

  • Якщо епідерміс сухий, то на обличчі з’являється лущення, виникає відчуття стягнутості.
  • На жирному епідермісі з’являється почервоніння та запалення, це провокує розширення пор.
  • Комбінована поверхня відрізняється блиском в області носо-губного трикутника, лущенням на щоках.
  • Нормальна поверхня втрачає привабливість, гладкість, сяючий вигляд.

Щоб запобігти цим факторам, необхідно використовувати якісний зволожуючий крем для обличчя, який заспокоює та відновлює епідерміс, відновлює водний баланс на клітинному рівні. Саме такими якостями володіє французька косметика Ля Рош-Позе, що користується попитом у всьому світі, що підтверджують відгуки покупців.

У чому секрет успіху?

Ефективність французької косметики забезпечується за рахунок використання термальної води та натуральних компонентів. Термальна вода містить високу концентрацію селену та мікроелементів. Завдяки цьому La Roche-Posay зволожуючий крем знімає роздратування, запалення, нормалізує водний баланс на клітинному рівні. У складі не містяться консерванти, парабени, барвники, вона рекомендована для щоденного використання, підходить людям з чутливою, проблемною шкірою.

Що пропонує виробник

В каталозі La Roche-Posay зволожуючий крем для обличчя можна вибрати для кожного типу шкіри. Найбільшою популярністю користуються гами:

  • Hydreane;
  • Effaclar;

Серія Hydreane представлена зволожуючими продуктами Лайт та Ріш — для нормальної/ комбінованої та чутливої шкіри. До складу входять гідроліпіди, які відновлюють водний баланс, активують захисні функції.

Гамма Effaclar містить засоби для зволоження проблемного, жирного епідермісу. Косметика регулює вироблення себума, звужує пори, усуває жирний блиск. У серії також представлений гель та міцелярна вода для очищення.

Продукти серії Hydraphase розроблені для кожного типу шкіри та області навколо очей, денний зволожуючий крем містить сонцезахисний фільтр SPF.

Детально ознайомитися з описом продуктів та асортиментом, можна на офіційному сайті La Roche-Posay. Для жителів України косметика бренду доступна в аптеці в кожному населеному пункті країни.