/Страхова компанія «ПРОВІДНА» пропонує страховку з покриттям воєнних ризиків

Страхова компанія «ПРОВІДНА» пропонує страховку з покриттям воєнних ризиків

Скористатися цією послугою можуть клієнти за договорами страхування від нещасного випадку.

Страхова компанія «ПРОВІДНА» реалізувала можливість отримання клієнтами покриття шкоди, заподіяної життю та здоров’ю внаслідок воєнних дій. Про це розповіла Голова Правління компанії «ПРОВІДНА» Леся Щербакова.

Як вона зазначила, скористатися цією послугою можуть клієнти за договорами страхування від нещасного випадку. Також подібну опцію додали до корпоративних програм медичного страхування.

«Розробляючи страхові продукти, ми завжди дослуховуємось до наших клієнтів і зважаємо на їхні нагальні потреби та запити. Безумовно, від початку повномасштабного вторгнення російської федерації виникли нові ризики, які ми не можемо не враховувати. Як страховій компанії для нас було дуже важливо подбати про захист мирного населення під час ракетних ударів та обстрілів. Тому першочергово ми реалізували можливість отримання клієнтами послуг, які би враховували фактор воєнного часу, а саме — покривали шкоду, спричинену воєнними діями. Адаптація продуктів компанії до сучасних реалій відбувається і зараз, і буде безперервною», — пояснила Леся Щербакова.

Покриття шкоди, заподіяної життю та здоров’ю внаслідок воєнних дій, — це бюджетна опція, яка орієнтована на мирне населення, та доступна кожному українцю навіть у період сьогоднішньої фінансової нестабільності.

СК «ПРОВІДНА» запроваджує актуальні послуги

«Аналізуючи зворотний зв’язок від наших клієнтів, бачимо, що ця опція є популярною, та розуміємо, в якому напрямку рухатися далі в питанні актуалізації страхового захисту.

Окрім того, СК «ПРОВІДНА» з розумінням ставиться до платоспроможності громадян в такий нелегкий період та надає знижки на певні види страхування для осіб, які постраждали внаслідок війни», — наголосила Голова Правління компанії «ПРОВІДНА».

Детальніше про послугу можна дізнатися, звернувшись до контакт-центру за телефонами: (044) 492-18-18, (095) 933-50-50 (Vodafone), (073) 933-50-50 (Lifecell), (096) 933-50-50 (Kyivstar).

Зазначимо, що пошкодження майна внаслідок воєнних ризиків — це класичний виняток із покриття, що зазначено в Правилах страхування та у будь-якому полісі страхування майна. Відповідно шкода, завдана майну внаслідок воєнних дій, не визнається страховим випадком і не підпадає під покриття дії договору страхування. Це не залежить ні від страхової компанії, ні навіть країни світу. Договори страхування майна будуть завжди виключати не тільки очевидні воєнні ризики, приміром попадання снаряда в авто, але й збитки, що непрямо пов’язані з бойовими діями — як-от мародерство майна людей під час війни.