/Форекс брокери. ТОП брокерів

Форекс брокери. ТОП брокерів

Форекс є децентралізованим валютним ринком із високою ліквідністю. Прибутковість ринку перевищує обсяги всіх фондових ринків. Щодня на ньому відбуваються угоди на кілька трильйонів доларів. Завдяки такій прибутковості всі інвестори в якийсь момент замислюються про заробіток на Форекс, а ось тут можна знайти ТОП брокерів.

Що потрібно знати трейдеру-початківцю?

Рекомендується детально вивчити принципи роботи фінансового ринку, перш ніж вступати до нього. Багато новачків нехтують цією рекомендацією і швидко виходять із торгівлі, втративши вкладені гроші і не розібравшись у торгових схемах

Для початку торгівлі на Форекс потрібно вибрати брокера, який надасть вихід на ринок. Потрібно ретельно вивчити брокера, перш ніж розпочати співпрацю. Скрізь є шахраї, яких слід старанно уникати, а брокер стане основним діловим партнером у цій сфері.

Слід звернути увагу на таке:
• Наявність брокерської ліцензії;
• Вік компанії (що довше працює брокер, тим він надійніший);
• Репутація;
• Умови співпраці.

Основною помилкою новачків на Форекс є вибір брокера, який пропонує мінімальну депозитну ставку.
Такий підхід може призвести до швидкої втрати вкладених грошей.

Ціноутворення на Форекс відбувається на основі відкритого ринкового аукціону, а ще є iндикатор ATR. Ціна формується в залежності від змін співвідношення попиту та пропозиції на даний момент часу. Відбувається одночасно кілька сотень транзакцій. Ціна падає у момент, коли чисельність продавців починає перевищувати чисельність покупців. А щойно продавців стає менше покупців, ціна піднімається. На основі такої взаємодії рівнів попиту та пропозиції відбувається постійний рух ціни.

Складати торговий рахунок потрібно хоча б на 250-500 $, інакше можна нікуди не просунутися у торгівлі. Якщо ставити занадто маленький депозит, відпадає будь-яке право на помилку і можна дуже швидко вилетіти з торгів. Великий депозит значно знижує ризик обнулення рахунку та дозволяє залишатися у торгах тривалий час.

Щоб розпочати торгівлю, після вибору брокера потрібно зареєструватися, відкрити рахунок та внести депозит. Далі залишається завантажити торгову платформу, вибрати потрібні інструменти, зробити аналіз ситуації та відкрити угоду.