/Покупка квартири у Львові. ЖК «Щасливий» PLATINUM

Покупка квартири у Львові. ЖК «Щасливий» PLATINUM

Більшість людей схильні розглядати місто Львів як культурну столицю із неперевершеною архітектурою. Його називаютього маленьким Віднем, Краковом або Парижем. Всі ці версії мають право на існування. Та як на мене, Львів набуває нової семантики. Це сучасне, прогресивне місто. Своєрідний вузол ІТ-галузі, яка розвивається тут небаченими темпами.

Довгий час я працював web-девелопером в Силіконовій долині, Каліфорнія. Це хороше місце для розвитку та здобуття капіталу. Проте, коли мова йде про затишок та створення сім’ї, то це не найкраще місце для перспективи тривалого життя. Виховувати своїх дітей я хочу на Батьківщині, тож це моя однозначна позиція. Саме тому ми з дружиною вирішили повернутися до рідної Галичини. І тут постало питання купівлі квартири у Львові.

Відповідно, за останні 5 років цей мегаполіс активно розбудовується. Кожного року тут, буквально, виростають нові житлові комплекси із самодостатньою інфраструктурою. На жаль, більшість із них часто повторюють одне одного. Після тривалої розвідки, ми все ж таки знайшли виняток серед львівських забудовників. Це ЖК «Щасливий» PLATINUM – унікальне житло преміум-класу у Львові. Ось, що саме переконало нас зупинитися на цьому варіанті.

Насамперед, це особливий підхід до спорудження житлового будинку. Візуально цей будинок від компанії «НоваБудова» нагадує американські офісні будівлі, або ж пентхауси. Але, якщо детально роздивитися внутрішнє планування та інфраструктуру комплексу, то це ідеальне місце для життя. Ми підібрали для себе вдало спроектовану 3-кімнатну квартиру із просторою приватною терасою.

Нам дуже сподобалось, що будинок буде обладнано підземним паркінгом. Це дуже зручно, безпечно. І візуально прибудинкова територія виглядатиме охайніше. До речі, ділянка навколо будинку міститиме милі, озеленені доріжки для прогулянок. Це, також, прикметна риса і американських апартаментів. На мою думку, навіть невеличке охайне озеленення створює атмосферу затишку та відпочинку.

Наступна важлива умова, яка спонукала нас до покупки квартири в ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові– це оптимальне місце розташування. Проспект Чорновола – це чудова частина міста із активною динамікою. Звідси легко дістатись до основних вулиць міста і відповідно до місця роботи. Дорога до офісу SoftServe мені займатиме лише 20 хв, а до центру міста – 10. А до спортивного залу та басейну тут рукою подати.

Тішить і додає впевненості й те, що компанія «НоваБудова», детальніше з якою можна ознайомитись тут,- це авторитетний та відповідальний забудовник. Вже 13 років вони втілюють мрії українців про щасливе житло. Обираючи місце спорудження будинків, компанія не тільки звертає увагу на інфраструктуру району, а й безпосередньо долучається до його розвитку. На додачу, будинки гармонійно вписуються в урбаністичний пейзаж місцевості.

Купити квартиру у Львові – це рішення прогресивних людей. Інвестувати в житло у ЖК «Щасливий» PLATINUM – це вердикт амбітних особистостей, які цінують комфорт та якість. Ми щиро віримо, що будемо щасливими в нашій новій квартирі.